U bent hier

34e Fiscale conferentie Verrekenprijzen

21 juni 2012

Op 21 en 22 juni 2012 vond de 34e Fiscale Conferentie plaats. Deze keer was het thema 'Verrekenprijzen'. De conferentievoorzitter was mr. E.A.G. van der Ouderaa, senior raadsheer gerechtshof Amsterdam. De conferentie werd gehouden in Slot Zeist te Zeist. Het programma en het verslag kunt u hieronder downloaden. 

Doelstelling
De Fiscale Conferentie, een initiatief van het Ministerie van Financiën en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, wordt vanaf 1994 tweemaal per jaar georganiseerd. De organisatie voor de NOB is in handen van mr. drs. S.A.W.J. Strik (directeur bureau vaktechniek Ernst & Young) en mr. F.H.J. Sobels (directeur van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs).

Aan elke Fiscale Conferentie kunnen NOB-leden en medewerkers van de Belastingdienst deelnemen. De conferenties duren twee dagen en worden gehouden op een donderdag en een vrijdag. Elke conferentie staat onder leiding van een fiscalist, die een grote reputatie geniet op het vlak van het te behandelen onderwerp. Als doelstellingen voor de conferenties kunnen worden genoemd: verdieping van fiscale techniek, uitwisseling van kennis en ervaring tussen belastingdienst en adviespraktijk en 'netwerken'. Deelnemers nemen op persoonlijke titel deel en het is de bedoeling dat zij vrijuit met elkaar kunnen discussiëren over de aan de orde gestelde fiscale problematiek.

Het korte verslag kan onderaan deze pagina worden gedownload. Het korte verslag is ook gepubliceerd in het Weekblad voor Fiscaal Recht (2012/1234).