Aanbod: een afwisselende baan in een leuk team voor een administratief medewerker ledenadministratie (32 uur) │ Amsterdam│ MBO+ HBO

Zoek jij een leuke administratieve baan in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Wil jij een bijdrage leveren aan de ambities van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)? Wil je graag werken in een kleine, informele maar ook bijzondere werkomgeving? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze leuke functie. Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Het gaat om een duobaan op de juridische afdeling. Je bent, samen met je collega, verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze ledenadministratie (we hebben inmiddels 5.700 leden en groeien nog steeds). Ook heb je verschillende administratieve- en secretariële taken die te maken hebben met het binnen de NOB gehanteerde tuchtrecht. Daarnaast heb je je aandeel in algemene taken zoals het aannemen van telefoon, het ontvangen van gasten en het klaarzetten van vergaderzalen.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal een voltooide MBO+ opleiding (HBO-werk- en denkniveau). Je bent nauwkeurig en weet van aanpakken. Deze functie is ook geschikt voor starters.

Wie zijn wij?
De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 25 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij vast dienstverband) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk zijn de goede sfeer en samenwerking in ons team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam. Wel een pand met veel trappen en geen lift.

Meer informatie
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Alexandra Piksen, directeur juridische zaken/bestuurssecretaris via a.piksen@nob.net of 020-5141880.

Solliciteren
Stuur voor 20 mei je cv met korte motivatie naar a.piksen@nob.net.

Meer informatie over de NOB vind je op www.nob.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.