Aanbod: een afwisselende baan in een leuk team voor een Juridisch Medewerker (32-40 uur)

Wil jij als jurist een belangrijke bijdrage leveren aan de ambities van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)? Ben jij breed juridisch geïnteresseerd en wil je graag werken in een kleine, informele maar ook bijzondere werkomgeving? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze uitdagende functie. Lees snel verder!

Aanbod: een afwisselende baan in een leuk team voor een Juridisch Medewerker (32-40 uur) 

Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker ben je de rechterhand van de directeur juridische zaken/ bestuurssecretaris bij de NOB. Je ondersteunt haar in de volle breedte van haar taken zoals:

 • Het voeren van het bestuurssecretariaat met taken als voorbereiding en verslaglegging van bestuursvergaderingen en de voorbereiding van de Algemene Ledenvergadering.
 • De corporate housekeeping, bestaande uit het beheer van statuten en reglementen,  benoemingen,  inschrijvingen Kamer van Koophandel.
 • Het beheer van bedrijfsjuridische zaken zoals contracten, verzekeringen en arbeidszaken.
 • Het bijhouden van het privacybeleid, verwerkersovereenkomsten en het op de juiste wijze verwerken van persoonsgegevens.

Je houdt daarbij het overzicht, ziet grotere verbanden, krijgt ontwikkelingen op de agenda, zet tegelijkertijd de puntjes op de i en maakt af wat afgesproken is. Je bent iemand die structuur brengt en er goed tegen kan dat de context waarbinnen je werkt soms chaotisch is en zich niet altijd planmatig (maar organisch) ontwikkelt. Dit vraagt om intellect en stevigheid, maar ook om de nodige humor en flexibiliteit.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde studie rechten (minimaal HBO-niveau) en bent als jurist breed georiënteerd. Door de inhoud van de functie is deze ook geschikt voor starters of bijna afgestudeerden.
 • Je bent vaardig in het vergaren en analyseren van informatie en het opstellen van adviezen.
 • Je bent in staat je snel nieuwe rechtsgebieden eigen te maken, veel dossiers tegelijkertijd te beheren, te prioriteren en te schakelen in een veelheid van onderwerpen.
 • Je kan goed zelfstandig werken en je hebt een proactieve en onafhankelijke houding. Daarnaast ben je praktisch en pragmatisch ingesteld.
 • Je bent een snelle en strategische denker, die het ook leuk vindt om hands-on te werken.
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een sterk analytisch vermogen.
 • Je behoudt overzicht en weet zowel in- als extern de juiste mensen te betrekken.
 • Je bent nieuwsgierig, ontwikkel- en oplossingsgericht.

Wie zijn wij?
De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 25 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij vast dienstverband) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk zijn de goede sfeer en samenwerking in het team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam. Wel een pand met veel trappen en geen lift.

Meer informatie
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Alexandra Piksen, directeur juridische zaken/bestuurssecretaris via a.piksen@nob.net of 020-5141880.

Solliciteren
Stuur je cv met korte motivatie naar a.piksen@nob.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.