ATAD 2 (inclusief het Consultatiedocument)

dinsdag 14 mei 2019
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. S.R. Pancham en prof. dr. mr. M.F. de Wilde
Tijdsduur: 
van 09.45 tot 17.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
6

In 2017 en 2018 werd de PE-cursus  'ATAD 1 en ATAD 2' meerdere keren aangeboden in het kader van het Programma Permanente Educatie. In 2019 zal deze cursus worden uitgebreid tot twee aparte cursussen; de PE-cursus ATAD 1 en de Nederlandse implementatiewetgeving en de PE-cursus ATAD 2 (inclusief het Consultatiedocument).

Op 14 mei kunt u deelnemen aan de PE-cursus ATAD 2.

Het programma van deze cursus kan onderaan deze pagina worden gedownload.

Docenten zijn mr. S.R. Pancham (KDPS International Tax Counsel en Radboud Universiteit) en prof. dr. mr. M.F. de Wilde (Loyens & Loeff en hoogleraar Erasmus Universiteit Rotterdam)

Een casusgerichte aanpak zorgt voor concrete aansluiting bij de praktijk. Deze cursus richt zich op NOB-leden die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met de advisering van multinationals. Aspirant-leden kunnen niet deelnemen.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de dag van de bijeenkomst 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits de vervanger kwalificeert voor de cursus. In dat geval is wel € 50,- aan administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.