Btw in de praktijk (online)

dinsdag 01 december 2020
Activiteit: 
PE-cursus (online)
Inleider(s): 
mw. mr. C.W. van Vilsteren, mr. drs. K.F.H. van Lierop, prof. dr. mr. M.M.W.D. Merkx en mr. P.J.B.G. Schrijver
Tijdsduur: 
van 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 1 december 2020 vindt de ONLINE PE-cursus Btw in de praktijk, plaats. De cursus is met name bedoeld voor NOB-leden die werkzaam zijn op de kleinere kantoren zonder eigen btw-praktijk en die in bredere zin kennis willen opdoen over actuele btw-onderwerpen. De cursus is dus niet bedoeld voor specialisten die hoofdzakelijk in de btw-praktijk actief zijn. 

Het programma bestaat uit vier onderdelen:

  • Capita selecta ondernemerschap
  • Vastgoed
  • Internationale actualiteiten op btw-gebied
  • Wijzigingen E-commerce per 2021

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

 Inschrijven via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina;