Data analyse en ERP-systemen

maandag 09 maart 2020
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
drs. M. van der Graaf RA
Tijdsduur: 
van 09.30 tot 17.00 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

De advisering van btw dient steeds meer plaats te vinden als een combinatie van fiscaal technisch advies en implementatie van advies. Btw-specialisten die hier meer over willen weten kunnen op maandag 9 maart deelnemen aan de PE-cursus ‘Data analyse en ERP-systemen’. De cursus is bestemd voor btw-specialisten die middelgrote en grote cliënten, naast  fiscaaltechnische advisering, mede (willen) adviseren op het gebied van automatisering, technologie en data analyse.

Het programma bestaat uit vier onderdelen.

  • ERP-systemen
  • Tax engines, andere bronsystemen en rol van de specialist
  • Data, SAF-T en software
  • Toepassingen data analyse, voorbeelden en rol van de specialist

Docent is drs. M. van der Graaf RA (EY).

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Voor de goede orde informeren wij u dat de SOB aan de docenten/inleiders de keuze laat of zij hand-outs of digitale presentaties, vooraf, tijdens of na de bijeenkomst ter beschikking willen stellen. Dit kan per bijeenkomst verschillen. Daarom ontvangt u niet van alle presentaties standaard hand-outs of bestanden. De presentaties van PE-bijeenkomsten die in PDF beschikbaar worden gesteld na afloop van de bijeenkomst kunt u vinden in het Archief PE-bijeenkomsten op de NOB-website.

 Inschrijven via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina;