U bent hier

De Activiteitencommissie van de JOB zoekt nieuwe leden

14 november 2022

Ben jij naast belastingadviseur ook een organisatietalent, iemand die zich graag inzet voor de belangen van de jonge belastingadviseurs die lid zijn van de NOB en die wil helpen het beroep van belastingadviseur nog aantrekkelijker te maken? Wil je meewerken om een hechte band tussen jonge belastingadviseurs te creëren?  Zit je vol leuke ideeën die ervoor kunnen zorgen dat het JOB-lidmaatschap voor jonge belastingadviseurs nog waardevoller wordt? Wil je graag een professioneel netwerk opbouwen, ben je jonger dan 35 jaar en minder dan vijf jaar lid van de NOB? Dan is een rol binnen de Activiteitencommissie iets voor jou!

Gezocht: Nieuwe leden Activiteitencommissie
Vind je het leuk om uitjes te organiseren waar JOB-leden kunnen netwerken, dan is de Activiteitencommissie iets voor jou! JOB-leden die werken op hetzelfde kantoor als een commissielid dat al in de Activiteitencommissie is vertegenwoordigd komen in beginsel niet in aanmerking. Hieronder staat het overzicht van de kantoren van de commissieleden:

  • BDO
  • Crowe Foederer
  • Pereira
  • Stibbe

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, dan kun je vóór 1 december 2022 een korte reactie met motivatie mailen naar Nalan Baykal (n.baykal@nob.net). Wil je eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met: Justin Koek (voorzitter Activiteitencommissie) – mail: justin.koek@pereiraconsultants.com of telefonisch 06-82471349.

Over de JOB
In 1998 werd het initiatief genomen tot de oprichting van de Jonge Orde van Belastingadviseurs (JOB). De JOB is een commissie van de NOB. Door het organiseren van diverse (vaktechnische- en informele activiteiten) op regionaal en landelijk niveau, streeft de JOB ernaar een hechtere band tussen jonge belastingadviseurs te creëren om zo het vak van belastingadviseur nog aantrekkelijker te maken.