De impact van het Multilateraal Instrument

maandag 24 september 2018
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
mr. dr. R.A. Bosman, prof. dr. mr. F.P.G. Pötgens, mr. A. Roelofsen, mr. R.H.M. Roumen en prof. dr. S. van Weeghel. Panel: mr. A. Nolten, mr. D-J. Sinke, mr. E.A. Visser, mr. A. Roelofsen
Tijdsduur: 
van 14.15 uur - 19.20 uur
Locatie: 
Van der Valk Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
4

Op 24 september organiseert de SOB in samenwerking met de sectie Internationale Fiscale Zaken het PE-seminar 'De impact van het Multilateraal Instrument'.

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Introductie/proces/actualiteiten
  • Systematiek MLI
  • Principal purpose test/verdragsmisbruik
  • Vaste inrichting
  • Dispute resolution (MAP+arbitrage)
  • Paneldiscussie: Impact van MLI op Nederland als vestigingsland/distributieland

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via uw Persoonlijke Pagina of via de link onderaan deze pagina.

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Er kunnen maximaal 100 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.