De Innovatiebox

woensdag 16 maart 2022
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
drs. S.P. de Buck, drs. B.J. Kiekebeld en drs. M. Migchelsen
Tijdsduur: 
Van 15.30 uur tot 19.15 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Deze bijeenkomst is verplaatst van 29 november 2021 naar 16 maart 2022.

Op 16 maart organiseert de SOB een PE-seminar over ‘de Innovatiebox’. In deze bijeenkomst worden de werking van de Innovatiebox en de actualiteiten rondom de Innovatiebox  behandeld. Vanuit verschillende invalshoeken (adviseur, bedrijfsfiscalist en de Belastingdienst) wordt aan de hand van een aantal voorbeelden de consequentie van de toepassing van de Innovatiebox nader belicht. Ook zal worden ingegaan op de toekomst en andere ontwikkelingen die invloed hebben op de innovatiebox. Het wordt een praktische bijeenkomst met veel ruimte voor het behandelen van praktijkvragen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor gewone leden van de NOB die in de praktijk te maken hebben met de Innovatiebox en meer willen weten over de praktische toepassing.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

CoronaCheck
Deze locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een gratis test aanvragen. Binnen één uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.

Inschrijven: