De nieuwe btw-regels voor e-commerce vanuit een douane perspectief

vrijdag 25 juni 2021
Activiteit: 
PE-webinar
Inleider(s): 
dhr. F.H.A. Heijmann, mr. P.J.B.G. Schrijver, dhr. J.P. Verstraten en mr. J.T.A. van de Vlasakker
Tijdsduur: 
10.00 - 12.15 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
2

Op 25 juni 2021 organiseert de SOB in samenwerking met de Sectie Douane een webinar met als titel: ‘De nieuwe btw-regels voor e-commerce vanuit een douane perspectief’.  Het webinar is interessant voor gewone leden van de NOB die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met de Wet op de Omzetbelasting en/of het douanerecht. Het webinar is ook interessant voor bedrijfsfiscalisten, vooral als zij werken voor een bedrijf die actief is op het gebied van e-commerce.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wijzigende e-commerce regelgeving vanuit een douaneperspectief
  • Wijzigingen in het aangifteproces en systemen
  • Compliance en controle
  • Douane implicaties/overwegingen bij verschillende supply chain modellen

Inleiders: dhr. F.H.A. Heijmann (Douane, Head of Trade Relations), mr. P.J.B.G. Schrijver (EigerTax), dhr. J.P. Verstraten (PwC) en mr. J.T.A. van de Vlasakker (Deloitte).

U kunt zich via uw Persoonlijke Pagina aanmelden.

De kosten voor deelname bedragen € 130,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 50. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Deelnemers ontvangen enkele dagen van tevoren een inloglink voor het webinar.

Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.