De positie van de belastingadviseur

dinsdag 31 januari 2023
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Frits Barnard, Roxana Bos-Schepers en Henk Koller
Tijdsduur: 
15.00 uur - 19.30 uur
Locatie: 
Hotel Van der Valk te Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 31 januari 2023 kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘De rol van de belastingadviseur’. Door maatschappelijke veranderingen verandert ook de rol van belastingadviseur. Deze PE-bijeenkomst biedt een aantal handvatten om als belastingadviseur te navigeren in die veranderende wereld.  We staan stil bij de maatschappelijke ontwikkelingen en de impact daarvan op het beroep. Daarbij gaan we zowel in op de Tax Governance Code en Tax Principles alsook de NOB-beroepsregels. Ook staan we stil bij de verantwoordelijkheden van een belastingadviseur en tegen welke problemen die mogelijk aan kan lopen bij de uitoefening van het beroep? De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Maatschappelijke ontwikkelingen / de impact op het beroep
    Inleider: Henk Koller (algemeen directeur NOB)
  • Verantwoordelijkheid van de belastingadviseur
    Inleider: Roxana-Bos-Schepers (EY)
  • Valkuilen / problemen voor de adviseur?
    Inleider: Frits Barnard (Deloitte)

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 18. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.