Distressed M&A

woensdag 30 november 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Maarten Arends en Reinout de Boer
Tijdsduur: 
van 15:30 uur - 19:15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel te Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op woensdag 30 november 2022 vindt de cursus ‘Distressed M&A’ plaats. Deze bijeenkomst is interessant voor alle gewone leden van de NOB, zowel voor hen die in de dagelijkse praktijk werkzaam zijn in de M&A-praktijk als voor de leden die niet in deze praktijk werkzaam zijn maar met een distressed M&A worden geconfronteerd.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Verschillende vormen van distressed transacties
  • De bijzonderheden van en aandachtspunten bij deze distressed transacties ten opzichte van 'reguliere transacties' 

Docenten zijn Maarten Arends (PwC) en Reinout de Boer (Stibbe).

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. BTW, incl. lichte maaltijd). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk.Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.

Inschrijven: