Fiscaal reorganiseren in het MKB (hybride)

donderdag 22 april 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
prof. dr. mr. E.J.W. Heithuis en dr. A. Rozendal
Tijdsduur: 
10.15 uur - 17.30 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Deze cursus zal hybride worden aangeboden. Een beperkt aantal deelnemers kan fysiek op locatie deelnemen, de rest van de  deelnemers online. De cursus gaat alleen door als het is toegestaan conform de RIVM-maatregelen de cursus deels op locatie te laten plaatsvinden.

Op donderdag 22 april 2021 vindt de verdiepingscursus ‘Fiscaal reorganiseren in het MKB’ plaats, bedoeld voor gewone leden die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met fiscale reorganisaties. Het programma bestaat uit twee onderdelen.

  • Fiscaal reorganiseren in IB, VpB en DB
    Docent: prof. dr. mr. E.J.W. Heithuis (hoogleraar Universiteit van Amsterdam en wetenschappelijk adviseur BDO Belastingadviseurs)
  • Fiscaal reorganiseren in de overdrachtsbelasting
    Docent: dr. A. Rozendal (verbonden als docent en onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam)

Het volledige programma kan onderaan deze pagina worden gedownload. Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden. De cursus wordt ook aangeboden in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs, maar is voor de PE-versie aangepast aan de doelgroep.

Graag attenderen wij u er op dat in het Programma Permanente Educatie ook in de cursus 'Fusies en reorganisaties' en de cursus 'Overdrachtsbelasting' aandacht aan deze onderwerpen wordt besteed. 

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. BTW). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Er kunnen op dit moment maximaal 19 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 18.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.