Formele aspecten van Transfer Pricing

maandag 15 november 2021
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
dr. T.C. Gerverdinck, mr. H.D. Bebingh, mr. F.R. Herreveld, mw. drs. E. Steeghs RA, mw. mr. A.E.M. de Vries, D.P. Siero Msc, mr. J.K.H. van Dam, drs. T.A. Wiertsema, S.J. Kerkvliet LLM en mr. F.W.G. Braken
Tijdsduur: 
van 16.00 - 19.45 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op maandag 15 november a.s. organiseert de SOB een PE-seminar ‘Formele aspecten van Transfer Pricing'. Deze bijeenkomst is bedoeld voor gewone leden van de NOB.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Procederen, boetes, opzet
  • Multi-laterale gegevensuitwisseling en samenwerking
  • Interne vastlegging
  • MAP

Inleiders zijn dr. T.C. (Tjebbe) Gerverdinck (Loyens & Loeff), mr. H.D. (Herman) Bebingh (Vaktechnisch coördinator Formeel recht Belastingdienst Grote ondernemingen Noordoost bij Ministerie van Financiën), mr. F.R. (Frank) Herreveld (Herreveld VanSprundel & partners), mw. drs. E. (Ellen) Steeghs RA (Belastingdienst), mw. mr. A.E.M. (Alberta) de Vries (Stahl), D.P. (Daan) Siero Msc (Nike), mr. J.K.H. (Harmen) van Dam (Loyens & Loeff), drs. T.A. (Taco) Wiertsema (Atlas), S.J. (Stef) Kerkvliet LLM* (Ministerie van Financiën) en mr. F.W.G. (Freek) Braken* (Ministerie van Financiën).
* Inleiders spreken op eigen titel

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats via de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

CoronaCheck
De locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Een negatieve zelftest is geen geldig bewijs. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een gratis test aanvragen. Binnen één uur is de uitslag bekend. De ophaalcode van de negatieve testuitslag is in te vullen in de CoronaCheck-app.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.