U bent hier

Fysieke cursussen weer van start

14 juli 2020

Vanaf 1 juli  is het weer mogelijk om bijeenkomsten met maximaal 100 personen te organiseren. Dit betekent dat de cursussen in de Beroepsopleiding Belastingadviseurs en het Programma Permanente Educatie weer van start gaan.

Beroepsopleiding Belastingadviseurs
Aspirant-leden ontvangen per e-mail bericht op welke datum een verplaatste cursus weer is ingepland. Daarbij vragen we deze cursus zo spoedig mogelijk via e-mail te annuleren wanneer de cursist:

  • onverhoopt verhinderd is;
  • geen toestemming krijgt van het kantoor om cursussen in groepsverband op locatie te volgen (we gaan er daarbij van uit dat de cursist dit bij de eigen organisatie navraagt);
  • het nog te vroeg vindt om een cursus op locatie te gaan volgen.

Wij kunnen in dat geval dan nog op zoek naar een plaatsvervanger.

Ook stellen we op de Persoonlijke Pagina weer cursussen open voor inschrijving. Om via e-mail op de hoogte te blijven wanneer een bepaalde cursus start, hoeven cursisten alleen maar de notificatie aan te zetten op hun Persoonlijke Pagina (op het tabblad “Traject” bij de betreffende cursus). Na ontvangst van de e-mail kan men zich desgewenst direct online inschrijven.

Afwijkend annuleringsbeleid juli en augustus
We brengen geen kosten in rekening bij annulering van een cursus die in juli of augustus gegeven wordt. Als je een cursus annuleert, kan je deze op een later moment volgen. Graag benadrukken we dat niemand zich verplicht moet voelen om in juli of augustus aan een cursus deel te nemen. Voor cursussen die vanaf september plaatsvinden geldt het reguliere annuleringsbeleid

Programma Permanente Educatie

We starten ook weer met PE-bijeenkomsten. Alle leden die al waren ingedeeld voor een (geannuleerde) bijeenkomst, ontvangen automatisch bericht met een nieuwe datum voor deze bijeenkomst. Ook PE-bijeenkomsten staan op de Persoonlijke Pagina weer voor inschrijving open. Voor het actuele programma kijkt u hier. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe PE-bijeenkomsten,  abonneer u dan op de PE-nieuwsbrief.

Online cursussen
Naast ‘fysieke’ bijeenkomsten bieden we zowel in de beroepsopleiding als in de PE in juli en augustus een aantal online cursussen aan. Op basis van de evaluaties van deze cursussen, bekijken we of en zo ja, hoe we het aanbod aan online cursussen uitbreiden.

Locaties
Uiteraard maken we voor de bijeenkomsten uit het programma PE-educatie uitsluitend gebruik van locaties die de nodige maatregelen nemen om aan de 1,5 meter richtlijn te voldoen. Daarbij doen wij ook een beroep op de deelnemers om de door de locatie getroffen maatregelen op te volgen voor hun eigen veiligheid en die van anderen.

Vanzelfsprekend gaan wij ervan uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en annuleert wanneer er sprake is van corona gerelateerde gezondheidsklachten. Als blijkt dat de overheid de maatregelen weer moet aanscherpen, waardoor het alsnog niet mogelijk is fysiek bijeen te komen, houden we ons hier uiteraard aan.