GEANNULEERD - Senior Tax Leadership Academy voor ervaren bedrijfsfiscalisten

donderdag 04 juni 2020
& vrijdag 05 juni 2020
& donderdag 02 juli 2020
& maandag 28 september 2020
& woensdag 13 januari 2021
Activiteit: 
Senior Tax Leadership Academy voor bedrijfsfiscalisten
Inleider(s): 
ing. H.J. Zeevenhooven, mr A.P.W. van Logtestijn en diverse gastsprekers
Tijdsduur: 
zie programma
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder
Soort PE: 
niet-vaktechnisch
PE-uren: 
28

BELANGRIJK: Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus wordt deze bijeenkomst (oorspronkelijke data: 4 & 5 juni, 2 juli, 28 september en 13 januari 2021) geannuleerd. Zodra de omstandigheden het toelaten, zal deze Academy opnieuw worden gepland.

Bedrijfsfiscalisten hebben – net als elke fiscalist – te maken met nationale en internationale wet- en regelgeving die voortdurend verandert. Daarnaast wordt ook de organisatie waarin de bedrijfsfiscalist werkt geconfronteerd met ingrijpende veranderprocessen: andere verdienmodellen, digitalisering, de roep om transparantie. Bij elkaar een behoorlijk complex werkveld.

De Senior Tax Leadership Academy is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsfiscalisten met minimaal tien jaar ervaring. Met hun fiscale kennis zit het wel goed, maar ze kunnen zich nog verder ontwikkelen wat betreft hun persoonlijke effectiviteit en manier van leidinggeven. In deze Academy van vier dagen, waarvan de eerste twee aaneengesloten, staan deze vaardigheden centraal. Dat gebeurt op een praktijkgerichte manier, mede aan de hand van casuïstiek die de deelnemers zelf inbrengen – waarbij de vertrouwelijkheid uiteraard is gegarandeerd. Inleiders zijn ervaren vakgenoten en trainers. Met elke deelnemer vindt voor de Academy een individueel intakegesprek plaats, waarbij de persoonlijke leerdoelen worden geïnventariseerd.’ Een half jaar na de cursus vindt er nog een terugkommiddag plaats.

De kosten voor deelname bedragen € 3950,- (excl. BTW, inclusief lunches en het diner en de overnachting op 4 juni). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste dag van de academy kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen. De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor bedrijfsfiscalisten van de NOB.

Er kunnen maximaal 16 bedrijfsfiscalisten aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 9.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw Persoonlijke Pagina  of via de link onder aan deze pagina.

De Academy vindt plaats op de volgende dagen:

  • Dag 1 en 2: 4 en 5 juni 2020 (incl. diner en tussenovernachting)
  • Dag 3: 2 juli 2020
  • Dag 4: 28 september 2020
  • Terugkommiddag 13 januari 2021