U bent hier

Gezocht: Twee nieuwe bestuursleden voor het NOB-Vrouwennetwerk

17 januari 2022

Ben jij naast belastingadviseur ook een organisatietalent, iemand die een bijdrage wil leveren aan het versterken en verbinden van het fiscale netwerk voor met name vrouwelijke NOB-leden? Zit je vol leuke ideeën die ervoor kunnen zorgen dat het NOB-lidmaatschap voor vrouwelijke belastingadviseurs nog waardevoller wordt? Dan is een bestuursfunctie bij het NOB-Vrouwennetwerk iets voor jou!

Gezocht: Twee nieuwe bestuursleden NOB-Vrouwennetwerk
Het NOB Vrouwennetwerk is in 2019 opgericht met als doel het versterken en verbinden van het fiscale netwerk voor met name vrouwelijke NOB-leden, de vrouwenparticipatie binnen de NOB te bevorderen, het faciliteren van het mentorprogramma voor vrouwelijke NOB-leden en het organiseren van bijeenkomsten zoals de tax carrousel.

Het bestuur bestaat uit zeven personen. Er komen twee plaatsen vrij. We zoeken zowel ervaren als minder ervaren leden. Meer informatie over het NOB-Vrouwennetwerk en de huidige bestuursleden kun je vinden op onze website. Omdat de NOB het belangrijk vindt zoveel mogelijk kantoren bij de NOB te betrekken kom je niet in aanmerking als je werkt op een kantoor dat al in het bestuur vertegenwoordigd is (Baker & McKenzie, Bareman Fiscaal Advies, PwC, Taxand en Van Lanschot Kempen).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, dan kun je vóór 1 februari 2022 een korte reactie met motivatie mailen naar Jasmina Assakali.  Wil je eerst nog wat meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Roos Bareman, voorzitter van het NOB-Vrouwennetwerk via roos-bareman@g-star.com of 06 41368914.

Bestuur NOB-Vrouwennetwerk  

Roos Bareman (voorzitter) 
Marthe Kleinjan 
Laura Pakasi 
Susan Raaijmakers 
Megan Ruigrok 
Romaris Veldema 
Caroline Zegers