Goed koopmansgebruik en foutenleer

maandag 04 juli 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Michael van Gijlswijk en Allard Lubbers
Tijdsduur: 
09:45 uur - 16:15 uur
Locatie: 
Hotel Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
5

Op 4 juli kunt u deelnemen aan de PE-cursus Goed koopmansgebruik en foutenleer. De cursus is bestemd voor gewone NOB-leden die van-tijd-tot-tijd in aanraking komen met winstbepalingsvraagstukken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Voorzieningen
  • Afschrijving en afwaardering
  • Hedging
  • Foutenleer

De docenten zijn Michael van Gijlswijk (Meijburg & Co) en Allard Lubbers (hoogleraar belastingrecht Universiteit Leiden en partner bij Lubbers, Boer & Douma).

De kosten voor deelname bedragen €325,- (excl. BTW) per dag. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats via de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. 

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen. 

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.