Het concern en de btw

woensdag 23 november 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Bertjan Janzen
Tijdsduur: 
15.00 uur - 19.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel te Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

In het kader van het PE-programma vindt op 23 november 2022 de PE-cursus Het concern en de btw plaats. Deze cursus is bedoeld voor gewone NOB-leden die in de dagelijkse praktijk werkzaam zijn in de Omzetbelastingpraktijk.  

Aan de hand van de regelgeving en de EU jurisprudentie wordt in het eerste deel van deze bijeenkomst het theoretisch kader geschetst en de huidige stand van zaken belicht. In het tweede deel wordt aan de hand van casusposities uit de praktijk de theorie getoetst. Ook de (mate van) aftrek van voorbelasting voor deze specifieke vennootschappen wordt aangestipt.

De docent is Bertjan Janzen (PwC).

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw, incl. lichte maaltijd). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.