U bent hier

Interesse in de Sectie Internationale Fiscale Zaken (IFZ)?

07 mei 2020

Op grond van het rouleerbeleid kan weer gesolliciteerd worden naar een positie bij de sectie Internationale Fiscale Zaken.

Profiel
Om in aanmerking te komen voor een plaats in deze sectie, voldoet u aantoonbaar aan het volgende profiel: “NOB-leden die zich binnen hun kantoor bezighouden met Nederlandse fiscale aspecten van verdragstoepassing ten behoeve van internationale en grensoverschrijdende structuren en met het verkrijgen van ATR’s en APA’s voor dergelijke structuren”. Bedrijfsfiscalisten en leden die werken op een kantoor dat al in de sectie is vertegenwoordigd, komen niet in aanmerking. Via onze website kunt u meer informatie vinden over deze sectie en haar huidige samenstelling. De vacatures staan niet open voor NOB-leden die al vertegenwoordigd zijn in de sectie en evenmin voor bedrijfsfiscalisten.

Taken sectie
De sectie Internationale Fiscale Zaken is het aanspreekpunt binnen de NOB voor internationale fiscale zaken en een communicatiekanaal naar het ministerie van Financiën. Hier worden de kennis en expertise binnen de NOB op het gebied van internationale fiscale zaken gebundeld en op regelmatige basis met het ministerie gedeeld. Twee keer per jaar gaat het over internationale zaken in brede zin - waaronder het vestigingsklimaat - en twee keer meer specifiek over APA's en ATR's. De sectieleden zoeken binnen hun kantoor actief naar visies en ervaringen van NOB-leden die ze in het overleg met het ministerie kunnen inbrengen.

Reageren
Voldoet u aan het hierboven geschetste profiel en heeft u interesse om plaats te nemen in deze sectie? Stuur dan uw reactie, uiterlijk voor 29 mei naar Denise Hoogendoorn, secretaresse directeur opleidingen / bestuurssecretaris (d.hoogendoorn@nob.net).

Vragen
Heeft u nog vragen over deze vacature en/of de procedure, dan beantwoorden wij die graag. Neem hiervoor contact op met Ludo Luijks (ludo.luijks@allenovery.com).

Wij kijken uit naar uw reactie.