Internationale uitwisseling van inlichtingen (incl. Mandatory Disclosure)

woensdag 29 september 2021
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. dr. J.A. Booij, mr. S.M. Kuipers en mr. drs. W.J.G. van Veen
Tijdsduur: 
van 15.30 - 19.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op 29 september kunt u deelnemen aan de PE-cursus 'Internationale uitwisseling van inlichtingen (incl. Mandatory  Disclosure)' , bestemd voor gewone leden. De cursus maakt onderdeel uit van het Programma Permanente Educatie.

In deze module komen de volgende hoofdonderwerpen aan de orde:

  • Internationale regelingen incl. overzicht van de DAC's
  • Specifieke regelingen
  • Rechtsbescherming

Docenten zijn: mr. dr. J.A. Booij (Booij Bikkers Advocaten en universitair docent Universiteit Leiden), mr. S.M. Kuipers (Fiscalist mandatory disclosure bij Belastingdienst Grote Ondernemingen / Special Internationaal) en mr. drs. W.J.G. van Veen (Country-by-country reporting team (coördinatiegroep verrekenprijzen) bij Belastingdienst Grote Ondernemingen Noordwest).

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 20 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 18. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onder aan deze pagina.