Invordering

dinsdag 13 september 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
Arie van Eijsden en Diana Jansen
Tijdsduur: 
15.30 uur tot 19.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel te Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op dinsdag 13 september 2022 kunt u deelnemen aan de PE-cursus ‘Invordering’.

De cursus bestaat uit drie onderdelen:

  • Inleiding Invorderingswet 1990;
  • Fiscaal aansprakelijkheidsrecht; 
  • De werking van de bestuurdersaansprakelijkheid.

Docenten zijn Arie van Eijsden (ministerie van Financiën Directoraat Generaal Belastingdienst thans zelfstandig adviseur) en Diana Jansen (advocaat bij Tax Studio).

Deze cursus is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw, incl. lichte maaltijd). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Mocht invulling van de plaats via de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 12.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw persoonlijke pagina, of via de link onderaan deze pagina.

Inschrijven: