JOB: Bowlingevent Amsterdam op donderdag 8 december 2022

donderdag 08 december 2022
Activiteit: 
JOB-bowlingevent
Tijdsduur: 
19:30 – 21:00 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur)
Locatie: 
Knijn Bowling Amsterdam, Scheldeplein 3, 1078 GR Amsterdam
Soort PE: 
nvt
PE-uren: 
nvt

Gooi jij de ene streak na de andere en staan bowlingschoenen jou ook zo goed? Of hou je meer van bitterballen dan van bowlingballen? Na een geslaagde editie in Rotterdam organiseert de activiteitencommissie van de JOB een bowlingevent in Amsterdam en kun jij je bowlingkunsten laten zien. Een mooie gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 19:00 uur graag welkom met een drankje. De banen zijn van 19:30 tot 21:00 uur gereserveerd. Alle deelnemers ontvangen zes consumptiebonnen en er wordt voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie: Knijn Bowling Amsterdam, Scheldeplein 3, 1078 GR Amsterdam.  De locatie bevindt zich vlakbij metrostation Europaplein.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Er kunnen maximaal 35 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt zes.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 30 november wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.