JOB: Bowlingevent Rotterdam op donderdag 20 oktober 2022

donderdag 20 oktober 2022
Activiteit: 
JOB-bowlingevent
Tijdsduur: 
18.00 – 19.00 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur)
Locatie: 
Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25, 3021 PT ROTTERDAM
PE-uren: 
nvt

JOB-bowlingevent

Gooi jij de ene streak na de andere en staan bowlingschoenen jou ook zo goed? Of hou je meer van bitterballen dan van bowlingballen? Op donderdag 20 oktober organiseert de activiteitencommissie van de JOB een bowlingevent en kun jij je bowlingkunsten laten zien. Een mooie gelegenheid voor 'jonge' fiscalisten om met elkaar in contact te komen. We heten je vanaf 17.30 uur graag welkom met een hapje en drankje. De banen zijn van 18:00 tot 19:00 uur gereserveerd. Alle deelnemers ontvangen vijf consumptiebonnen en er wordt voor bittergarnituur gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie: Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25, 3021 PT Rotterdam.  De locatie bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf Rotterdam Centraal.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Er kunnen maximaal 36 JOB-ers deelnemen aan het bowlingevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt zes.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 12 oktober wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.