JOB: Canal Cruise Amsterdam 5 september 2019

donderdag 05 september 2019
Activiteit: 
Canal Cruise
Tijdsduur: 
Aanvang: 19.00 uur (uiterlijk 18.45 uur aanwezig zijn) - 21.00 uur
Locatie: 
Amsterdam
PE-uren: 
nvt

Op donderdag 5 september organiseert de activiteitencommissie een Canal Cruise in Amsterdam. Een prima gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer kennis te maken met andere JOB-leden. De boot vertrekt om 19.00 uur, dus graag uiterlijk aanwezig om 18.45 uur! De cruise duurt tot 21.00 uur; daarna kan in de stad nog volop nagepraat worden.

Opstaplocatie: Waterkant Amsterdam, Marnixstraat 246 te Amsterdam. De opstaplocatie is goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar.

Houd er rekening mee dat er aan boord geen maaltijd zal worden geserveerd. Er zal wel voor bittergarnituur en kleine hapjes worden gezorgd. Bij mooi weer kunnen het dak en de ramen van de boot open. Vergeet dus geen warme kleren mee te nemen. Bij slecht weer gaan het dak en de ramen dicht en kan de boottocht dus gewoon doorgaan.

Aanmelden kan tot en met 28 augustus. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 29 augustus wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 50 (max. 5 per kantoor). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden.

Wij hopen jullie op 5 september te zien!

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.