JOB-Lezing: Belastingoptimalisatie versus agressieve belastingplanning bij internationale concerns – waar ligt de ‘grens’? op 20 mei

maandag 20 mei 2019
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
mr. B.R. (Bartjan) Zoetmulder
Tijdsduur: 
Aanvang lezing: 19.15 uur (ontvangst met koffie/thee en broodjes vanaf 18.30 uur). Na afloop borrel.
Locatie: 
Loyens & Loeff, Fred. Roeskestraat 100 te Amsterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op maandag 20 mei 2019 organiseert de Commissie Vaktechniek in Amsterdam de lezing 'Belastingoptimalisatie versus agressieve belastingplanning bij internationale concerns – waar ligt de ‘grens’?’

De lezing zal worden verzorgd door mr. B.R. (Bartjan) Zoetmulder, partner binnen de investment management praktijk van Loyens & Loeff en sinds 21 juni 2018 voorzitter van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Hij heeft meer dan 25 jaar werkervaring als belastingadviseur en vervulde diverse overige functies binnen NOB op het gebied van internationaal belastingrecht. Sinds enige jaren spreekt hij regelmatig op bijeenkomsten over de maatschappelijke en ethische aspecten van belastingadvies.

Tijdens de lezing zal worden ingegaan op de vraag of bij het geven van fiscaal advies een ‘grens’ geformuleerd kan worden tussen belastingoptimalisatie en agressieve belastingplanning. Zoetmulder zal dit onderwerp vanuit verschillende kanten belichten en gaat graag het gesprek hierover aan met de aanwezige JOB-leden.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

Loyens & Loeff is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Gelegenheid tot parkeren is er in de parkeergarage. Hiervoor dient voorafgaand aan de lezing een parkeerplaats te worden aangevraagd. Nadat je je hebt ingeschreven kun je Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) mailen om een parkeerplaats te reserveren.