JOB lezing “Fiscale aspecten van private equitystructuren op fondsniveau” op dinsdag 24 januari 2023

dinsdag 24 januari 2023
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
Quirine Eenhorst en Ate van IJlzinga Veenstra
Tijdsduur: 
19:00 (ontvangst met broodjes vanaf 18:30 uur) – 20:15, na afloop borrel
Locatie: 
Jones Day, Concertgebouwplein 20, 1071 LN Amsterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op dinsdag 24 januari 2023 organiseert de Commissie Vaktechniek de JOB-lezing: “Fiscale aspecten van private equity structuren op fondsniveau”. 

Tijdens de lezing wordt aandacht besteed aan de voornaamste Nederlandse en internationale fiscale aspecten van de meest gebruikelijke Nederlandse fondsstructuren voor het fonds zelf, de manager en de investeerders.

De JOB-lezing wordt verzorgd door Quirine Eenhorst en Ate van IJlzinga Veenstra. Beiden zijn partner bij Jones Day en hebben ruime ervaring met de juridische, regulatoire en fiscale aspecten van de structurering van Nederlandse en buitenlandse beleggingsfondsen. Samen met collega’s verzorgen zij jaarlijks ook de gelijksoortige cursus van de NVP.

In hun dagelijkse praktijk treden zij op voor aanbieders van, en investeerders in, onder meer private equity fondsen, vastgoedfondsen, pension pooling, impact fondsen, en leningenfondsen.

Locatie
De lezing zal plaatsvinden bij Jones Day, Concertgebouwplein 20, 1071 LN te Amsterdam.

Vanaf 18:30 uur ontvangst met broodjes, na afloop van de lezing vindt een borrel plaats.

Aanmelden
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 60. Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Schrijf je dus snel in!