JOB-lezing: ‘Transfer Pricing: Ontwikkelingen op het gebied van de Profit Split Methode voor de praktijk’ op 30 september 2019

maandag 30 september 2019
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
drs. E.F. Noorman
Tijdsduur: 
19:15 - 20:30 uur (ontvangst met koffie/thee en eten vanaf 18.30 uur; borrel na afloop)
Locatie: 
Meijburg & Co, Weena 654 te Rotterdam (4e verdieping)
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op maandag 30 september organiseert de Commissie Vaktechniek in Rotterdam de lezing ‘Transfer Pricing: Ontwikkelingen op het gebied van de Profit Split Methode voor de praktijk.’

 

Inleider is drs. E.F. (Erwin) Noorman, director bij KPMG Meijburg & Co, en werkzaam binnen de Transfer Pricing praktijk. Erwin heeft jarenlang ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij Big 4 kantoren op het gebied van Transfer Pricing. Zijn specialismen omvatten onder meer Transfer Pricing Controversy & Dispute Resolution en Value Chain Management.

 

Tijdens de lezing zal worden ingegaan op de uitwerking van de Profit Split methode in de praktijk. Gelet op de recente ontwikkelingen, zien we steeds meer transacties die unieke waardecreatie omvatten, zoals intellectueel eigendom. Mede hierdoor zal de Profit Split methode steeds relevanter worden als Transfer Pricing methode. Tijd voor inzichten in de praktische toepassing, uitdagingen bij implementatie en impact op andere belastingen en disciplines.  

 

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

 

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

 

Meijburg & Co is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: het kantoor ligt direct tegenover Rotterdam Centraal. Gelegenheid tot parkeren is er in de naastgelegen Parkeergarage Schouwburgplein 2, ingang via de Weenatunnel (let op: dit is niet de parkeergarage onder het pand!). Als je je auto in de Parkeergarage Schouwburgplein wilt parkeren dien je vooraf een parkeerplaats aan te vragen. Nadat je je hebt ingeschreven kun je Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) een mail sturen met de vraag een parkeerplaats te reserveren. Na afloop van de lezing zullen uitrijkaarten worden verstrekt.