JOB-lezing: ‘Vastgoedtransformaties’ op 28 maart

donderdag 28 maart 2019
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
mr. R van der Zwan en mr. J. de Jong
Tijdsduur: 
19.00 uur (ontvangst met broodjes vanaf 18.15); na afloop borrel. Einde ca. 21.30 uur.
Locatie: 
EY, Antonio Vivaldistraat 150, 1083 HP Amsterdam.
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op donderdag 28 maart organiseert de Commissie Vaktechniek in Amsterdam de lezing 'Vastgoedtransformaties'.

Inleiders zijn mr. R van der Zwan en mr. J. de Jong, respectievelijk Partner en Senior Manager binnen de Real Estate, Hospitality & Construction groep bij Ernst & Young Belastingadviseurs LLP.

“Vastgoedtransacties zijn er in vele soorten en maten. Te denken valt aan de transformatie van een bouwput tot vastgoed, van constructie tot oplevering, de verkoop van commercieel vastgoed of grote renovaties van vastgoed. Een variëteit aan fiscale vraagstukken komen op bij vastgoedtransformaties. Leidt renovatie tot (fiscaal) nieuw vastgoed? Is overdrachtsbelasting verschuldigd bij de overdracht van een bestaand pand in een nieuw jasje? Hoe bepaal je wat een nieuw pand of een nieuw jasje is? Deze en andere vragen passeren de revue bij de lezing vastgoedtransformaties op 28 maart 2019. Uiteraard is er voldoende ruimte voor discussie en interactie.”

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

Na de lezing is er gelegenheid om te borrelen.

EY is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren: Gelegenheid tot parkeren is er in de parkeergarage. Hiervoor dient voorafgaand aan de lezing een parkeerplaats te worden aangevraagd. Nadat je je hebt ingeschreven kun je Nalan Baykal (n.baykal@nob.net) mailen om een parkeerplaats te reserveren.