JOB: Pubquiz Amsterdam op 24 maart 2022

donderdag 24 maart 2022
Activiteit: 
Pubquiz
Tijdsduur: 
Van 19:30 uur (inloop 19:00 uur) tot ongeveer 22.00 uur
Locatie: 
Amsterdam: Café Lust! (Cornelis Trooststraat 49)
Soort PE: 
nvt
PE-uren: 
nvt

Nu de samenleving heropent, is het ook weer tijd om de oude vertrouwde activiteitencommissie in actie te laten komen! Op donderdag 24 maart organiseert de activiteitencommissie van de JOB een pubquiz in Amsterdam. Niet meer voor je beeldscherm met een lauw biertje, maar met elkaar aan een echte bartafel met verse biertjes en hapjes! Laat zien dat je meer dan alleen fiscale kennis in huis hebt en ga de strijd aan met je fiscale collega’s! Vanaf 19:00 uur ben je welkom voor een eerste borrel, waarna om 19:30 uur de pubquiz aanvangt. De quiz duurt tot ongeveer 22:00 uur. Uiteraard kun je naderhand (op eigen kosten) verder borrelen bij het café of een van gezellige kroegen in de buurt. 

Amsterdam
In Amsterdam zijn wij te gast bij café Lust!
Locatie: Cornelis Trooststraat 49, 1072 JC Amsterdam.
Tijd: inloop 19:00 uur, start pubquiz 19:30 uur.

Café Lust is goed bereikbaar per fiets en het openbaar vervoer.

Rotterdam
DE PUBQUIZ IN ROTTERDAM GAAN NIET DOOR WEGENS ONVOLDOENDE AANMELDINGEN.

Er kunnen maximaal 40 JOB-leden per kroeg deelnemen aan het pubquizevent. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden jezelf snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt 5. Om elkaar nog beter te leren kennen en uit je comfort zone te stappen zal iedereen vooraf in teams worden ingedeeld. 

LET OP: alleen JOB-leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 11 maart. Kosten: geen. Wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na donderdag 17 maart wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.