JOB: VR Game Amsterdam op donderdag 11 mei 2023

donderdag 11 mei 2023
Activiteit: 
VR-Game
Tijdsduur: 
18.30 uur - 22.00 uur
Locatie: 
Lightning VR, Asterweg 19 E1, 1031 HL AMSTERDAM
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
nvt

Op donderdag 11 mei organiseert de activiteitencommissie van de JOB een uitstapje naar de beste VR-arcade in Amsterdam. Als team (bestaande uit 6 spelers) speel je 20 minuten een levensechte VR-experience en ervaar je een levens echte game-ervaring in een VR-arcade van 200 vierkante meter. Zet je VR-bril op, houd je geweer goed vast en stap in een totaal andere werkelijkheid. Wees tactisch, werk samen en houd je hoofd koel, het lot van de wereld ligt in jullie handen!

Als je niet aan het spelen bent, kun je toekijken onder het genot van een borrelhapje en een drankje. Tevens biedt deze activiteit een mooie gelegenheid om andere ‘jonge fiscalisten’ te leren kennen. We heten je graag vanaf 18:30 uur welkom op locatie in Amsterdam Noord om de strijd aan te gaan.

Er kunnen maximaal 36 JOB-leden aan deze activiteit deelnemen. Het maximum aantal deelnemers per kantoor bedraagt 6. De organisatie vormt de teams waarbij leden werkzaam bij een zelfde kantoor zoveel mogelijk over verschillende teams worden verdeeld. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde binnenkomst aanmelding.

Locatie
Lightning VR, Asterweg 19 E1, 1031 HL AMSTERDAM 

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.

LET OP: alleen JOB leden die zich hebben ingeschreven en een bevestiging van plaatsing hebben ontvangen zijn welkom.

Kosten
Geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 3 mei wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.