JOB: Wijnproeverij in Amsterdam op 2 mei 2019

donderdag 02 mei 2019
Activiteit: 
Wijnproeverij
Tijdsduur: 
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: 
Restaurant Sluizer, Utrechtsestraat 45, Amsterdam
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
nvt

Na veel succesvolle edities organiseert de activiteitencommissie van de JOB op donderdag 2 mei wederom een wijnproeverij in Amsterdam. Ervaar hoe je de verschillende smaken in wijn kan opmerken en waar je verder op moet letten tijdens het proeven. Heb je altijd al meer willen weten over het proeven van wijnen of vind je het gewoon gezellig om onder het genot van een wijntje met andere JOB-leden bij te praten? Schrijf je dan snel in. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 40 (max. vijf per kantoor). Uiteraard zullen er naast de wijnen ook wat versnaperingen zijn, al is het maar om ook de laatste wijnen bewust mee te kunnen maken.

Locatie:

Aanvang proeverij: 19.00 uur - ca. 22.00 uur.

De borrellocatie is goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar.

Het minimum aantal deelnemers voor de wijnproeverij bedraagt 15. Als er zich minder mensen aanmelden, gaat de wijnproeverij niet door. Gezien het succes van de voorgaande jaren verwachten wij dit echter niet! Inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Aanmelden kan tot en met woensdag 24 april. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 24 april wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Wij hopen jullie op 2 mei 2019 te mogen begroeten!

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.