JOB: Wijnproeverij in Rotterdam op 13 september 2019

vrijdag 13 september 2019
Activiteit: 
Wijnproeverij
Tijdsduur: 
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: 
Wijnkoperij Platenburg, Goudsesingel 332A te Rotterdam
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
nvt

Na veel succesvolle edities organiseert de activiteitencommissie van de JOB op vrijdag 13 september wederom een wijnproeverij in Rotterdam. Tijdens een wijnproeverij wordt de achtergrond belicht van wijn, het wijn maken, de verschillen in typen en smaken en natuurlijk het wijnproeven. De wijnen zullen worden gecombineerd met wat versnaperingen en in totaal duurt de proeverij ca. 2 uur. Na afloop (en bij voldoende animo) zal er nog een kleine borrel worden gedaan op het terras bij de Gele Kanarie. Heb je altijd al meer willen weten over het proeven van wijnen of vind je het gewoon gezellig om onder het genot van een wijntje met andere JOB-leden bij te praten? Schrijf je dan snel in. Gegeven het aantal beschikbare plaatsen is het aan te raden je snel aan te melden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 30 (max. vijf per kantoor).

Locatie:

Aanvang proeverij: 19.00 uur - ca. 21.00 uur.

De borrellocatie is goed per fiets of met openbaar vervoer bereikbaar.

Het minimum aantal deelnemers voor de wijnproeverij bedraagt 15. Als er zich minder mensen aanmelden, gaat de wijnproeverij niet door. Gezien het succes van de voorgaande jaren verwachten wij dit echter niet! Inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst van aanmelding.

Aanmelden kan tot en met donderdag 5 september. Kosten: geen. Maar wie zich opgeeft en niet komt opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 5 september wordt ook € 50,- in rekening gebracht (dit zijn de kosten die dan reeds voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet lid zijn van de Jonge Orde van Belastingadviseurs.

Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.