Junior Projectmedewerker cursusorganisatie Permanente Educatie (tenminste 32 uur) │ Amsterdam│ MBO(+) secretarieel

Zoek je een afwisselende administratieve baan in de wereld van de zakelijke dienstverlening waarin jij je als doener volop kunt uitleven? Wil je graag werken in een kleine, informele maar ook bijzondere werkomgeving? Grijp dan nu je kans. Wegens een toename van het aantal activiteiten gaan we het bureau uitbreiden met een ‘Junior Projectmedewerker cursusorganisatie Permanente Educatie’ waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien. We zien er naar uit om met je kennis te maken!

Wat ga je doen?
Als junior projectmedewerker cursusorganisatie draag je bij aan het operationele proces van de organisatie van cursussen en bijeenkomsten en ondersteun je de huidige twee projectmedewerkers. De werkzaamheden zijn heel divers en variëren van het opvragen van cursusmateriaal bij sprekers, uitnodigingen versturen, deelnemerslijsten en evaluaties maken, annuleringen verwerken en vergaderingen plannen tot het telefonisch en per e-mail beantwoorden van vragen en andere bijkomende administratieve taken.

Wat vragen wij?
Je hebt minimaal een voltooide MBO+ opleiding (bij voorkeur secretarieel). Je bent nauwkeurig, weet van aanpakken en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wie zijn wij?
De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. Op ons kantoor werken 28 mensen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en een jaarkaart ARTIS (bij vast dienstverband) zijn goed. Maar minstens zo belangrijk zijn de goede sfeer en samenwerking in ons team. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam. Wel een pand met veel trappen en geen lift.

Meer informatie
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Angelique van Streepen, directeur opleidingen via a.van.streepen@nob.net of 020-5141870. ​Meer informatie over de NOB vind je op www.nob.net.

Solliciteren
Stuur vóór 28 juni je cv met korte motivatie naar a.van.streepen@nob.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.