Mismatches en antimisbruikmaatregelen bij toepassing van het zakelijkheidsbeginsel

dinsdag 08 februari 2022
Activiteit: 
PE-cursus
Inleider(s): 
mr. S.R. Pancham en mr. R.H.M. Roumen
Tijdsduur: 
15:30 - 20:15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
vaktechnisch
PE-uren: 
4

Op 8 februari 2022 vindt de PE-cursus Mismatches en antimisbruikmaatregelen bij toepassing van het zakelijkheidsbeginsel (inclusief praktijkvoorbeelden) plaats. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met grensoverschrijdende transacties. Doel van de cursus is verbreding en verdieping van de vaktechnische kennis in directe samenhang met de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Inleiding / inhoud van het wetsvoorstel (inclusief praktijkvoorbeelden)
  • Europees rechtelijke aspecten
  • Internationaal belastingrechtelijke aspecten

Docenten: mr. S.R. Pancham (Tax at Work BV) en mr. R.H.M. Roumen (Tax at Work BV)

De kosten voor deelname bedragen € 260,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

CoronaCheck
Deze locatie volgt de instructies van de overheid op. Bij toegang wordt aan elke gast gevraagd om een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-app of geprint op papier) en een geldig legitimatiebewijs te laten zien.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 24 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 20. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.