MOB: Borrelen en Jeu-de-boules in Amsterdam op 10 november 2022

donderdag 10 november 2022
Activiteit: 
Borrel en Jeu-de-boules
Tijdsduur: 
19:00 - 22:00 uur
Locatie: 
Amsterdam: Mooie Boules, Zeeburgerpad 3
PE-uren: 
nvt

Op 10 november organiseert de MOB in Amsterdam een borrel bij het altijd gezellig Mooie Boules. Een mooie gelegenheid voor MOB’ers om onder het genot van een hapje en een drankje of tijdens een potje jeu-de-boules weer eens bij te praten en te netwerken.

Locatie
Amsterdam: Mooie Boules, Zeeburgerpad 3

Aanmelden
Aanmelden kan via je Persoonlijke Pagina tot en met 28 oktober. Er zijn geen kosten aan dit event verbonden. Maar geef je jezelf op en kom je vervolgens niet opdagen dan brengen we € 50,- in rekening. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Bij annulering na 3 november brengen we ook € 50,- in rekening (dit zijn de kosten die dan inmiddels voor jouw aanmelding gemaakt zijn), tenzij je een vervanger regelt. Deze vervanger moet dan ook een MOB-er zijn.

DE BIJEENKOMST IN ROTTERDAM IS WEGENS TE WEINIG ANIMO GEANNULEERD

LET OP:
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB)*. De doelgroep zijn NOB-leden die 5-10 jaar als universitair gevormd fiscalist actief zijn in het vak. Het gaat in 2022 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2012 t/m 31 december 2016. Het maximaal aantal deelnemers per kantoor bedraagt acht.

*MOB
Het NOB-ledenbestand kent verschillende groepen. De twee uitersten zijn de beginners aan de ene en de adviseurs met meer dan tien jaar werkervaring aan de andere kant. Daartussen functioneert een derde groep: adviseurs die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. Het gaat in 2022 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2012 t/m 31 december 2016. De Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) organiseert bijeenkomsten om deze leden nauwer met elkaar, maar ook met professionals uit het bedrijfsleven in contact te brengen. Achterliggende gedachte is dat het vak na vijf jaar anders en veelzijdiger wordt en dat het nuttig is daarover te praten met beroepsgenoten die in dezelfde situatie verkeren.