NOB Sectie IFZ organiseert bijeenkomst met APA/ATR-team

maandag 26 oktober 2020
Activiteit: 
Bijeenkomst met APA/ATR-team van de Belastingdienst
Tijdsduur: 
Sessie 1: 10.00 - 12.00 uur (ontv. v.a. 09.30 uur) VOL Sessie 2: 13.00 - 15.00 uur (ontv. v.a. 12.30 uur)
Locatie: 
Loyens & Loeff N.V., Blaak 31, 3011 GA Rotterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
2

Op maandag 26 oktober organiseert de Sectie Internationale Fiscale Zaken van de NOB twee bijeenkomsten met het APA/ATR-team van de Belastingdienst. Vertegenwoordigers van het team geven uitleg over de huidige stand van zaken onder het APA/ATR-beleid mede in het licht van de ontwikkelingen op BEPS en EU gebied. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om van gedachten te wisselen met de Belastingdienst. Dat gebeurt op basis van vragen die van tevoren dienen te worden aangeleverd, zodat het APA/ATR team zich kan voorbereiden op de vragen. Deze vragen kunt u toezenden aan Ludo Luijks, secretaris van de Commissie IFZ (ludo.luijks@allenovery.com).

De bijeenkomst is bedoeld voor alle belastingadvieskantoren met een internationale praktijk waarvan NOB-leden regelmatig contact hebben met het APA/ATR-team. Gezien de grote belangstelling in eerdere jaren zal deelname ook deze keer beperkt worden tot één vertegenwoordiger per kantoor (dus niet één per vestiging).

In verband met corona kunnen er maximaal 25 leden per bijeenkomst deelnemen. Plaatsing geschiedt in volgorde van binnenkomst aanmelding. De ochtendsessie zit vol (aanmelden voor de reservelijst kan nog wel). Aanmelden voor de middagsessie kan tot en met 19 oktober via de inschrijflink onderaan deze pagina. U dient hiervoor ingelogd te zijn.

Locatie: Loyens & Loeff N.V., Blaak 31, 3011 GA, Rotterdam.
Ontvangst vanaf 12.30 uur; aanvang: 13.00 uur.