NOB/NVAB seminar: “Normering van fiscale professionals: een (self-)assessment”

donderdag 15 juni 2023
Activiteit: 
Seminar
Inleider(s): 
Eric Poelmann, Henk Koller en Frans Sijbers
Tijdsduur: 
15.30 – 17.00 uur (ontvangst vanaf 15.00 uur, na afloop een borrel)
Locatie: 
Rosarium, Amstelpark 1, Europaboulevard, 1083 HZ Amsterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1,5

Op donderdag 15 juni vindt het jaarlijkse seminar plaats van de NOB en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB). Thema van de middag is “Normering van fiscale professionals: een (self-)assessment”.

Aan welke normen en beginselen zijn professionals in het fiscale werkveld – adviseurs, inspecteurs en advocaten – bij de uitoefening van hun beroep gebonden? Welke zijn specifiek voor de afzonderlijke beroepsgroep en welke zijn gemeenschappelijk, steeds bezien vanuit ieders bijzondere rol? Hoe en aan wie leggen zij verantwoording af? Deze en andere vragen rond dit hoogst actuele thema komende aan de orde tijdens de jaarlijkse gemeenschappelijke bijeenkomst van de Nederlandse Vereniging van Advocaat-Belastingkundigen en de NOB.

Sprekers
prof. dr. Eric Poelmann (hoogleraar Rijksuniversiteit Groningen; daarnaast werkzaam bij de Belastingdienst), Henk Koller (directeur NOB) en Frans Sijbers (partner/advocaat-belastingkundige Wladimiroff Advocaten; oud-voorzitter NVAB)

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 65,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 9 mei kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 9 mei en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 40. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Aanmelden
NOB-leden kunnen zich aanmelden via uw persoonlijke pagina  of via de aanmeldlink onderaan deze pagina. Leden met een dubbel lidmaatschap, dienen zich aan te melden bij de NVAB.