NOB/NVAB seminar: Woonplaatsonderzoek

dinsdag 12 november 2019
Activiteit: 
PE-seminar
Inleider(s): 
prof. mr. dr. Q.W.J.C.H. Kok, mr. R.J. Roerink en mr. A.B. Vissers
Tijdsduur: 
14.25 uur - 18.05 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3

Op dinsdag 12 november vindt het seminar plaats van de NOB en de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB). Thema van de middag is 'Woonplaatsonderzoek' verdeeld in drie onderdelen:

  • Materiële kader voor individuen
    Inleider: mr. R.J. Roerink
  • Materiële kader voor entiteiten
    Inleider: prof. mr. dr. Q.W.J.C.H. Kok (Partner International Tax Services EY en hoogleraar belastingrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Formele aspecten van een woonplaatsonderzoek
    Inleider: mr. A.B. Vissers (De Bont Advocaten)

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Na afloop vindt een borrel plaats en kunt u blijven dineren. De kosten voor deelname aan de bijeenkomst inclusief diner bedragen € 250,- (excl. btw). Nadat u bent geplaatst voor deze bijeenkomst, ontvangt u een mail met de vraag of u wilt deelnemen aan het diner.

Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag voor de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 70. Het minimum aantal bedraagt 35. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behouden de NOB en de NVAB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Aanmelden

NOB-leden en leden met een dubbel lidmaatschap (NOB en NVAB) dienen zich aan te melden via hun persoonlijke pagina op deze website of via de aanmeld link onderaan deze pagina.

Deelnemers die alleen NVAB-lid zijn, kunnen zich aanmelden door het sturen van een e-mail naar peprogramma@nob.net. Wilt u zo vriendelijk zijn in de mail onderstaande informatie op te nemen:
Titel(s)
Voorletter(s)
Voornaam
Achternaam
Kantoornaam
Plaats Kantoor
Telefoonnummer
blijft wel/niet dineren

Inschrijven: