Ongebruikelijke transacties in het kader van de Wwft

maandag 28 november 2022
Activiteit: 
PE-Seminar
Inleider(s): 
Sonja Corstanje, Leonie de Kam, Dirk Kolkman, Birgit Snijder-Kuipers, Lisette de Zeeuw
Tijdsduur: 
15.00 uur - 20.30 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
3,5

Op 28 november vindt in het kader van de Permanente Educatie het seminar ‘Ongebruikelijke transacties in het kader van de Wwft’ plaats.

Klik hier voor het uitgebreide programma.

Inleiders:

  • Sonja Corstanje: Financial Intelligence Unit (FIU) Nederland
  • Leonie de Kam (Director KYC PwC Firm Services)
  • Dirk Kolkman: Bureau Financieel Toezicht (BFT)
  • Birgit Snijder-Kuipers: De Brauw Blackstone Westbroek N.V. en hoogleraar Radboud Universiteit Nijmegen
  • Lisette de Zeeuw: Het Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie

De bijeenkomst staat onder leiding van Roderik van Grieken (Nederlands Debat Instituut). Hij zorgt ervoor dat het een interactieve bijeenkomst wordt waarbij de deelnemers volop in de gelegenheid worden gesteld vragen te stellen.

U kunt zich inschrijven voor dit seminar via uw persoonlijke pagina of via de inschrijflink onderaan deze pagina.

De kosten voor deelname bedragen € 195,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Er kunnen maximaal 50 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 30. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald, dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.