ONLINE JOB-lezing: ‘Fiscaliteit bij Startups die Scale-up worden’

donderdag 20 januari 2022
Activiteit: 
JOB-lezing
Inleider(s): 
Drs. E. (Erik) de Heer en W.C. (Carel) van Boetzelaer MSc.
Tijdsduur: 
19.00 uur (ontvangst uit virtuele wachtruimte 18:45 uur) – 20:15 uur
Locatie: 
Online in MS TEAMS
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op donderdag 20 januari 2022 organiseert de Commissie Vaktechniek de online JOB-lezing: ‘Fiscaliteit bij Startups die Scale-up worden’. 
 
Nederland doet het goed op internationale startup ranglijsten. Er komen steeds meer succesvolle startups bij die in een waanzinnig tempo tot een internationaal bedrijf uitgroeien. Maar waar lopen deze bedrijven fiscaal in hun eerste jaren tegenaan? En wat zijn specifieke fiscale aandachtspunten bij dergelijke groeibedrijven?
 
Aan de hand van de groei van een startup en verschillende casusposities zal in deze lezing stil worden gestaan bij kenmerkende fiscale aspecten bij startups en scale-ups. Welke belastingmiddelen zijn het meest relevant in welke fase? Wat maakt startups anders dan andere bedrijven qua fiscaliteit? Wie is eigenlijk bezig met fiscale zaken in welke fase? Waar lopen startups allemaal tegenaan, en wat kan je als adviseur daarin voor hen betekenen?
 
De online JOB-lezing wordt verzorgd door Erik de Heer en Carel Boetzelaer, beiden werkzaam bij EY Belastingadviseurs LLP en gespecialiseerd in de advisering van startups.

Locatie
De lezing zal online plaatsvinden. 

Platform
Deze lezing wordt aangeboden in MS TEAMS. Deelnemers ontvangen een week voor aanvang de lezing een inloglink.

Aanmelden
De lezing is enkel bedoeld voor JOB-leden. Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina.