ONLINE MOB-lezing ‘Tax Control Framework’ op dinsdag 22 juni 2021

dinsdag 22 juni 2021
Activiteit: 
Lezing
Inleider(s): 
drs. J.G.M. (José) van Twisk en dr. M.A. (Maarten) Siglé RA
Tijdsduur: 
19.00 uur (ontvangst/inloop 18:45 uur)
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
1

Op dinsdag 22 juni 2021 verzorgen drs. J.G.M. (José) van Twisk en dr. M.A. (Maarten) Siglé RA de MOB-lezing: ‘Tax Control Framework’. Deze lezing vindt online plaats.
 
In deze MOB-lezing zal worden ingegaan op het Tax Control Framework. TCF is een belangrijk onderdeel van het nieuwe Horizontaal Toezicht. Hoe zet je een goed TCF op, waar bestaat het uit en wanneer werkt het? Tijdens de lezing zal ook aandacht worden besteed aan de visie van de Belastingdienst op het TCF.
 
José van Twisk is partner Indirect Tax bij BDO en heeft veel ervaring met data-analyse en TCF. Zij is tevens lid van de sectie Tax Technology bij de NOB.
Maarten Siglé is werkzaam bij de Belastingdienst en gepromoveerd op ‘The effects of cooperative compliance programmes’.

Locatie
Door de corona maatregelen zal de MOB-lezing niet op locatie worden gehouden, maar online.

Aanmelden
De lezing is enkel bedoeld voor MOB-leden*. Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeldlink onderaan deze pagina. 

Platform
Deze lezing wordt aangeboden in MS TEAMS. Deelnemers ontvangen een week voor aanvang van de lezing een inloglink. 

*MOB

Het NOB-ledenbestand kent verschillende groepen. De twee uitersten zijn de beginners aan de ene en de adviseurs met meer dan tien jaar werkervaring aan de andere kant. Daartussen functioneert een derde groep: adviseurs die vijf tot tien jaar actief zijn in het vak als universitair gevormd fiscalist. Het gaat in 2021 om de leden die zijn toegelaten in de periode 1 januari 2011 t/m 31 december 2015. De Medior Orde van Belastingadviseurs (MOB) organiseert bijeenkomsten om deze leden nauwer met elkaar, maar ook met professionals uit het bedrijfsleven in contact te brengen. Achterliggende gedachte is dat het vak na vijf jaar anders en veelzijdiger wordt en dat het nuttig is daarover te praten met beroepsgenoten die in dezelfde situatie verkeren.