Overlegvormen Fiscus / vaste inrichtingen en winstallocatie

dinsdag 05 oktober 2021
Activiteit: 
PE-verdiepingscursus
Inleider(s): 
drs. T.A.H. Elshof RC, mr. P.M. Gerritsen van der Hoop en mr. M.J.M. Heijenrath
Tijdsduur: 
Van 09.45 uur tot 17.15 uur
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
6

Op 5 oktober 2021 vindt de PE-verdiepingscursus Overlegvormen / vaste inrichtingen en winstallocatie plaats. De cursus is een verdiepingscursus bedoeld voor gewone leden van de NOB met meer dan drie jaar werkervaring, die zich in de dagelijkse praktijk bezighouden met TP en de International Tax-praktijk. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Overlegvormen fiscus
  • Vaste inrichtingen en winstallocatie

Docenten zijn drs. T.A.H.J. Elshof RC (Quantera Global), mr.  P.M.  Gerritsen  van  der  Hoop (Deloitte) en mr. M.J.M. Heijenrath (TPDynamiqs).

Deze cursus maakt deel uit van een curriculum Transfer Pricing voor specialisten. Het curriculum bestaat uit twaalf capita, verdeeld over zes cursusdagen. De capita worden als cluster van twee, 1x per jaar aangeboden. In het kader van het Programma Permanente Educatie kunnen de cursussen afzonderlijk worden gevolgd. Deze cursus is een vast onderdeel in het  Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen € 390,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Annulering is uitsluitend mogelijk per e-mail. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Er kunnen maximaal 20 NOB-leden aan deze bijeenkomst deelnemen. Het minimum aantal bedraagt 18.  Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden via uw Persoonlijke Pagina, of via de link onderaan deze pagina.