Overtuigen & beïnvloeden (online)

dinsdag 22 juni 2021
Activiteit: 
PE-vaardigheidstraining
Inleider(s): 
mw. drs. P.C.M. van Goethem
Tijdsduur: 
van 13.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: 
Online
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
4

Tot nader order vinden alleen online bijeenkomsten plaats.

Op 22 juni 2021 vindt de PE-training Overtuigen en beïnvloeden plaats. Trainer is mw. drs. P.C.M. van Goethem (True Persuasion), Nederland's bekendste overtuigexpert. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in persoonlijke overtuigingskracht en is veelgevraagd spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij ontwikkelde een methode voor overtuigingskracht met effectieve instrumenten om je de kunst van overtuigen eigen te maken.

De training is bestemd voor gewone leden die hun invloed en persoonlijke overtuigingskracht nog verder willen versterken. 
Onderaan deze pagina kan het programma worden gedownload. Deze training is een vast onderdeel in het Programma Permanente Educatie en wordt periodiek aangeboden.

De kosten bedragen € 420,- (excl. btw). Het cursusmateriaal bestaat uit het boek 'IJs verkopen aan Eskimo's, de Psychologie van Overtuigen' (mw. drs. P.C.M. van Goethem). De kosten voor dit boek bedragen € 23,99 (incl. btw). U ontvangt het boek aan het einde van de cursus.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina; daarvoor moet u uw account hebben geactiveerd en ingelogd zijn. Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding.  Er kunnen maximaal 12 NOB-leden aan deze training deelnemen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 8. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren.

Annulering is uitsluitend per e-mail mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste dag van de bijeenkomst 100%.  Plaatsvervanging is mogelijk zonder annuleringskosten, mits het om een vervanger gaat die kwalificeert voor de betreffende cursus. In dat geval is wel € 50 administratie- kosten verschuldigd.

Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.