Professioneel Pitchen voor belastingadviseurs

maandag 26 september 2022
Activiteit: 
PE-vaardigheidstraining
Inleider(s): 
Dirk van Dorsselaer
Tijdsduur: 
van 15.00 - 20.00 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur)
Locatie: 
Van der Valk Hotel Utrecht
Soort PE: 
Niet-vaktechnisch
PE-uren: 
4

Op 26 september 2022 vindt de training ‘Professioneel Pitchen voor belastingadviseurs’ plaats, bestemd voor gewone leden die regelmatig in situaties verkeren waarin ze anderen in korte tijd moeten overtuigen. Denk aan vergaderingen, presentaties, debatten, strategische sessies en dergelijke. Trainer is Dirk van Dorsselaer (Nederlands Debat Instituut). Er wordt onder meer gewerkt met voorbeelden uit de eigen werksfeer. De deelnemers krijgen veel persoonlijke feedback.  

De kosten bedragen € 420,- (excl. btw). Inschrijvingen geschieden in volgorde van binnenkomst van aanmelding. Er kunnen maximaal 7 NOB-leden aan deze training deelnemen. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 4. Mocht het minimum aantal deelnemers niet worden behaald dan behoudt de SOB zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Aan deze bijeenkomst kunnen geen aspirant-leden deelnemen.

Annulering is uitsluitend per e-mail (peprogramma@nob.net) mogelijk. Tot 8 weken voor de eerste cursusdag kan dat kosteloos. Bij annulering tussen 4 en 8 weken voor de eerste cursusdag wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht; bij annulering binnen 4 weken voor de eerste cursusdag 100%. Indien uw plaats kan worden ingevuld met een plaatsvervanger van de reservelijst brengen wij u uitsluitend € 50,- administratiekosten in rekening. Mocht invulling van de plaats van de reservelijst niet mogelijk zijn dan kan het NOB-lid dat annuleert zelf iemand aandragen voor plaatsvervanging. Deze vervanger moet kwalificeren voor de betreffende bijeenkomst. Ook in dat geval is € 50,- administratiekosten verschuldigd.

Aanmelden kan via uw Persoonlijke Pagina of via de aanmeld link onderaan deze pagina.