U bent hier

Save the date: NOB-Belastingpoort 23 november 2021 “Naar een nieuw internationaal belastingstelsel”

30 september 2021

Het door het Inclusive Framework van de OESO geleide BEPS 2.0 project (Pillar One & Two) beoogt in oktober overeenstemming te bereiken over alle openstaande kwesties. BEPS 2.0 voorziet enerzijds in een herverdeling van de heffingsbevoegdheid ten aanzien van bepaalde grote multinationale ondernemingen, en daarnaast in een wereldwijde minimumbelastingregeling. Daarnaast heeft de Europese Commissie aangekondigd om in oktober met een voorstel te komen voor een digitale belasting (EU digital levy), ongeacht of er een internationale overeenkomst door de OESO wordt bereikt.

Tijdens de NOB-Belastingpoort op 23 november a.s. (16.00 tot 17.45 uur) besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Tijdens deze bijeenkomst gaat Robert van der Jagt in gesprek met een aantal deskundigen over de betekenis en de impact van deze nieuwe voorstellen.

Deze bijeenkomst is via livestream bij te wonen en eventueel later terug te kijken. Ook kunnen we ditmaal een aantal bezoekers live ontvangen in Nieuwspoort.

Noteer 23 november 2021 alvast in uw agenda. U ontvangt op een later moment meer informatie over het programma en hoe u deze (online) Belastingpoort kunt bijwonen.