U bent hier

‘Save the date’ NOB Belastingpoort ‘Ons belastingstelsel na Corona’

08 juni 2020

Op 14 mei organiseerde de NOB de eerste online Belastingpoort over het rapport van de Commissie Ter Haar. Deze uitzending is inmiddels ruim 2.300 keer bekeken. Het bestuur van de NOB heeft besloten dit succesvolle format te continueren. De volgende Belastingpoort vindt plaats op 25 juni. 

Het debat zal zich toespitsen op de vraag in hoeverre de beleidsopties uit de recente bouwstenen rapporten en het CPB rapport Kansrijk Belastingbeleid door de corona crisis in een ander daglicht komen te staan of juist een goede basis bieden voor belastingheffing in de post-corona economie en samenleving.

De Belastingpoort vindt wederom plaats in Nieuwspoort in een studio-setting met sprekers uit de politiek, wetenschap, CPB, FNV, ONL, NOB en andere organisaties. In deze opzet gaan zij, onder leiding van dagvoorzitter Esther van Rijswijk, in debat.

Ook nu is deze Belastingpoort weer zonder publiek, maar wordt uitgezonden via een livestream, zodat iedereen deze bijeenkomst kan volgen en via de NOB-website eventueel kan terugkijken.

Noteer de datum van 25 juni a.s. alvast in uw agenda. De Belastingpoort start om 16.00 en duurt tot ongeveer 17.30 uur. U ontvangt van ons op korte termijn de officiële uitnodiging met daarin het programma en meer informatie hoe u kan deelnemen aan deze virtuele Belastingpoort.