Sectie IFZ organiseert bijeenkomst met APA/ATR-team

woensdag 23 mei 2018
Activiteit: 
Bijeenkomst met APA/ATR-team van de Belastingdienst
Tijdsduur: 
Ontvangst vanaf 09.00 uur; aanvang: 09.30 uur
Locatie: 
Deloitte, Wilhelminakade 1, 3072 AP Rotterdam
Soort PE: 
Vaktechnisch
PE-uren: 
2

Op woensdagochtend 23 mei 2018 organiseert de Sectie Internationale Fiscale Zaken een bijeenkomst met het APA/ATR-team van de Belastingdienst. Vertegenwoordigers van het team geven uitleg over de huidige stand van zaken onder het APA/ATR-beleid mede in het licht van de ontwikkelingen op BEPS en EU gebied. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om van gedachten te wisselen met de Belastingdienst. Dat gebeurt op basis van vragen die van tevoren dienen te worden aangeleverd, zodat het APA/ATR team zich kan voorbereiden. U kunt uw vragen sturen aan Margriet Lukkien, secretaris van de Commissie IFZ (margriet.lukkien@loyensloeff.com).

De bijeenkomst is bedoeld voor alle belastingadvieskantoren met een internationale praktijk waarvan NOB-leden regelmatig contact hebben met het APA/ATR-team. Gezien de grote belangstelling in eerdere jaren zal deelname ook deze keer beperkt worden tot één vertegenwoordiger per kantoor (dus niet één per vestiging).

Wilt u zo vriendelijk zijn voordat u zich aanmeldt intern kort te sluiten of het bestuur tax ermee akkoord gaat dat u het kantoor vertegenwoordigt?

Aanmelden kan tot en met 16 mei via de inschrijflink onderaan deze pagina. U dient hiervoor ingelogd te zijn.