Seminar 'Doen of laten?

woensdag 14 december 2022
Activiteit: 
Seminar
Inleider(s): 
Esther van Rijswijk
Tijdsduur: 
15.30 uur - 18.00 uur
Locatie: 
Nieuwspoort Den Haag
PE-uren: 
nvt

Een grote groep mensen kan de weg naar (juridische) professionals niet vinden of kan zich die dienstverlening niet veroorloven. Veel problematiek blijft daardoor onopgelost, met alle economische en emotionele schade van dien. 

Op woensdag 14 december wordt daarom het seminar ‘Doen of laten?’ gehouden. Georganiseerd door de Nederlandse orde van advocaten (NOvA), de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

De bijeenkomst wordt geopend door Dineke de Groot, president van de Hoge Raad. Bestuurders van de organisaties geven ieder een korte impressie van hun ervaringen met de groep rechtzoekenden met beperkte zelfredzaamheid. Vervolgens vindt daarop een reflectie plaats van onder andere Quirine Eijkman, lector Toegang tot het Recht aan het Kenniscentrum Sociale Innovatie (KSI) van Hogeschool Utrecht en Tweede Kamerlid Songül Mutluer (PvdA). De bijeenkomst wordt afgesloten met een discussie met de zaal. 

Het seminar 'Doen of Laten?' vindt plaats op woensdag 14 december tussen 15.30 en 18.00 uur in Nieuwspoort, Den Haag. Aansluitend is er een borrel. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld u snel aan!

Aanmelden seminar 'Doen of laten?'