Stagiair(e) social media en online community management

Heb je een passie voor social media en ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Wil je ons helpen om onze rol in het maatschappelijk debat verder via social media uit te dragen? Heb je zin in een hands-on stageplek. Dan is dit iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een social media & community management stagiair(e) die ons helpt onze social media kanalen te laten groeien.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste 3e of 4e jaars student, die op zoek is naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage met HBO werk- en denkniveau. Iemand die goed de weg weet in (online) communicatiemiddelen en interesse heeft in verschillende soorten social media (ervaring hiermee is een pré), nauwkeurig kan werken en oog heeft voor detail, foutloos Nederlands kan schrijven, zelfstandig kan werken, initiatief toont en leergiering is.

Wat ga je doen?
Als onze stagiair(e) social media en online community manager ben je verantwoordelijk voor het monitoren van alle social media activiteiten op verschillende social media platforms. De focus hierbij ligt op het vergroten van de engagement, met name onder onze leden en stakeholders. Naast het meewerken aan de implementatie van diverse online marketing activiteiten, denk je mee over de inzet van social media, het copywriten en het vormgeven van posts en meer. Wil je meer ervaring opdoen in andere communicatie activiteiten? Ook dat is mogelijk. Bijvoorbeeld meehelpen bij het ontwikkelen van onze nieuwe website.

Wie zijn wij?
De NOB is de beroepsorganisatie van belastingadviseurs met een universitaire opleiding. We tellen ruim 5.600 leden. Op ons kantoor werken 25 mensen. Daarnaast is een grote groep van leden als vrijwillger actief in onze organisatie. We zijn gevestigd in de Muiderpoort, één van de mooiste historische gebouwen in het centrum van Amsterdam (wel een pand met veel trappen en geen lift).

Wat bieden wij?
Een waardevolle toevoeging aan je CV.
Werken in een gezellig, gemotiveerd en informeel team in het centrum van Amsterdam.
Een passende stagevergoeding.

Interesse?
Voor meer informatie over deze interessante stageplek kun je contact opnemen met Eefje Simpelaar, communicatieadviseur bij de NOB, via 06 8689937. Heb je interesse, stuur dan je CV samen met een korte motivatie naar e.simpelaar@nob.net.